website

Heb jij nog een leuke webdesign stageplek nodig in Den Haag?

Wat maakt webdesign zo leuk?

Webdesigner is een erg leuk beroep. Iedereen z’n mening verschilt natuurlijk, maar het beroep heeft in onze ogen heel wat fijne punten. Zo is het werk meestal redelijk flexibel, heb je vrij veel variatie en is het fysiek geen zwaar werk. Als jij aan het werk wilt als webdesigner dan zal je tijdens je opleiding een webdesign stage Den Haag nodig hebben. Er zijn veel verschillende bedrijven waarbij je hiervoor terecht kunt. Nog een voordeel van webdesign is namelijk dat er ontzettend veel werk in is te vinden. Het is natuurlijk wel fijn om een bedrijf te hebben dat jou ook kan echt kan helpen bij je ontwikkeling. Jij wil natuurlijk een goede webdesigner worden en een leerzame stage kan hier enorm bij helpen. Het is daarom zeker niet verkeerd om goed over je stage na te denken.

Whisky Friday

Een erg leuk bedrijf om je webdesign stage Den Haag bij te volgen is Whisky Friday. Dit is een modern bedrijf dat ooit opgericht is door een aantal studenten. Als je hier stage loopt zal jij je waarschijnlijk al snel op je gemak voelen. Bij Whisky Friday focussen ze zich op online marketing en het maken van grafische ontwerpen. De diensten van Whisky Friday variëren in de praktijk best veel. Zo kunnen ze bij het bedrijf een complete huisstijl creëren voor een ander bedrijf, maar ook een serieuze marketingcampagne is zeker niet te veel gevraagd. Bij Whisky Friday houden ze zich het meeste bezig met het maken van WordPress websites. Ook wordt er veel aandacht besteed aan SEO zodat deze websites een hoge Google ranking krijgen.

Wat moet jij kunnen?

Om stage te mogen lopen bij dit bedrijf moet je aan een aantal eigenschappen voldoen. Zo moet je bijvoorbeeld graag willen leren. Het is ook belangrijk dat je wel een beetje verstand van WordPress of programmeren hebt. Ook zal je een beetje ervaring moeten hebben met Photoshop, InDesign en Illustrator. Verder is het vooral belangrijk dat je voldoende motivatie hebt en goed aansluit op de rest van het team. De kans is groot dat jij al deze vaardigheden op school al hebt opgedaan. Tijdens je stage bij Whisky Friday zal je zelf ook nog een hoop kunnen leren. Deze kennis zal nog goed van pas komen tijdens de rest van je carrière als webdesigner.

Wat kan je allemaal leren bij dit bedrijf?

Het belangrijkste bij een goede stage is natuurlijk dat je er ook echt kennis opdoet. Bij Whisky Friday zal je zeker weten heel wat kunnen leren. Zo zal je er bijvoorbeeld leren hoe je websites kunt maken met WordPress. Ook Front-end development is een vaardigheid die je hier flink kunt verbeteren. Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van de diensten van Whisky Friday en kan nog ontzettend van pas komen tijdens de rest van je carrière. Bovendien leer je ook om te werken met de software van het bedrijf Adobe, zoals bijvoorbeeld Photoshop.

G4S Eindhoven

G4s Eindhoven

Kies voor G4S nabij Eindhoven

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je personeelsleden goed en veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Om dit te kunnen waarborgen is het vaak slim ze bepaalde veiligheidstrainingen te laten volgen. Dit kun je onder andere doen bij G4S Eindhoven.

 

Kijk op de site welke trainingen mogelijk zijn op deze locatie

Bij deze vestiging van G4S die zich in Son en Breugel bevindt kun je terecht voor diverse trainingen. Dit zijn onder andere basis- en herhalingstrainingen voor BHV en EHBO maar ook trainingen zoals Werken met gevaarlijke stoffen en Crisis management. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijk te volgen trainingen op deze locatie. Voor alle mogelijke cursussen die er gegeven worden kijk je het beste even op de website van G4S. Het pand in Son en Breugel is voor deze cursussen volledig uitgerust zodat bepaalde situaties die zich kunnen voordoen in de beroepspraktijk gesimuleerd kunnen worden. Door de nadruk te leggen op de praktijk worden de deelnemers het beste voorbereid op mogelijke calamiteiten en weten ze wat te doen als deze zich mochten voordoen.

 

Makkelijk bereikbare locatie

De vestiging is Son en Breugel is makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor de adresgegevens en de routebeschrijving raadpleeg je het beste even de website van het bedrijf.

 

Neem contact op met het bedrijf

Als je meer informatie wilt hebben over de trainingen die op deze vestiging gegeven worden kun je ook altijd contact opnemen met het bedrijf zelf. Dit doe je het makkelijkst via de mail of telefoon. Zij kunnen je uitleggen wat er allemaal mogelijk is en bepaalde cursussen kunnen ook op maat gemaakt worden zodat ze naadloos aansluiten bij je bedrijf. Wil je liever naar een van de andere vestigingen of een in-company training? Informeer dan naar de mogelijkheden.

opleiding accountmanager

Met je commerciële instelling als accountmanager aan de slag

Een opleiding accountmanager stelt je in staat om al je commerciële talenten tot uiting te laten komen. Maar hoe weet je nou of je een commerciële instelling hebt? Als je vroeger al graag met je klasgenootjes onderhandelde tijdens het speelkwartier of als je regelmatig van anderen hoort dat je goed kunt luisteren en nuttige adviezen geeft, dan heb je een aantal basiskwaliteiten al op zak. Je stelt de klant graag centraal en wilt hen helpen, maar wilt ook de doelen van het bedrijf waarvoor je werkt niet uit het oog verliezen.

Basiskenmerken van de opleiding accountmanager
Behalve onderhandelen, luisteren en advies geven, draait je taak als accountmanager natuurlijk om meer. Verschillende soorten gesprekken voer je door een andere structuur in het gesprek aan te brengen. Wanneer je een klacht ontvangt wil je dit namelijk anders doen, dan wanneer je een verkoopgesprek voert. Al deze technieken en structuren van gesprekken van een accountmanager komen tijdens je opleiding aan bod. Zo stap je zelfverzekerd en met een waardevol diploma de arbeidsmarkt op.

Werken met targets
Als je graag heldere doelen stelt, past het vak van accountmanager prima bij jou. Je moet namelijk met persoonlijke targets en afdelings- of bedrijfsdoelen kunnen werken. Je wilt niet alleen nieuwe klanten binnenhalen met jouw overtuigende verkoopgesprek, je wilt die klant ook behouden. Dit betekent dat je regelmatig terug kijkt op jouw eigen handelen en weer vooruit durft te kijken naar hoe je beter kunt functioneren in de organisatie waarin je werkt.

Duur van de opleiding
De opleiding tot accountmanager kun je binnen iets meer dan een jaar afgerond hebben. Wanneer je nu al werkt, kun je voor een deeltijdopleiding in de avond kiezen. Zo kun je op dit moment genieten van de zekerheid die je huidige baan al biedt en tegelijkertijd zorgen voor een nieuwe uitdaging in de toekomst.

 

 

3176697491_3d996df887_z

Verkopen van je sloopauto

Een sloopauto is alleen goed voor het slopen, maar het verkopen van een sloopauto gaat niet altijd soepel en snel! Hier geven wij 3 tips mee die efficiënt zijn bij het verkopen van een sloopauto.

Tip1: Laat alle onderdelen zitten in je sloopauto

Neem nooit de kans om de onderdelen los te gooien en ze dan los te verkopen, je zult minder geld verdienen en veel meer moeite moeten maken om ze los te krijgen en om klanten te vinden. Laat alle onderdelen in je wagen, want op zo een manier kun je meer geld krijgen en is de kans groot dat je auto eerder weg gaat.

Tip2: Verkoop je sloopauto aan een autosloperij

Een loopauto kun je het best verkopen aan een autosloperij. Je hoeft dan niet naar mensen te zoeken. Autosloperijen kunnen je sloopauto het best gebruiken en je het meest aanbieden, omdat zij weten dat zij klanten vaker over de vloer krijgen die naar onderdelen etc zoeken van auto’s.

Tip3: Onderhandel op de juiste manier bij het verkopen van je sloopauto

Wanneer je je sloopauto verkoopt moet je niet bang zijn om te onderhandelen. Je gaat eerst onderzoek doen wat je auto waard is en kijken hoe het staat met de vraag naar de onderdelen, daarna ga je een bedrag vaststellen voor je auto, durf dan ook om dit bedrag door te geven. Wacht niet op een bedrag van de koper.

Dit waren de 3 beste tips die je kunt krijgen bij het verkopen van je sloopauto. Als je deze gebruik dan kun je de beste prijs voor je sloopwagen krijgen en binnen enkele minuten is je wrak weg!

15462325023_85083999b2_z

De beste virusscanner voor zakelijk gebruik

Recensenten weten welke antivirus beter is in het blokkeren en het elimineren van malware door deze grondig te testen. Door gebruik te maken van dezelfde antivirus testen, kan je een beter beeld krijgen van wat de anti virus die je wilt in staat is te doen. Voor het beste resultaat, zijn antivirus tests zo objectief mogelijk.

AV-Test – Een onafhankelijke dienstverlener in IT-beveiliging die de nieuwste malware analyseert, met behulp van de beste security-oplossingen die beschikbaar zijn en het publiek over de topkwaliteit van de resultaten informeert. AV-Test maakt gebruik van drie criteria om een antivirusprogramma te oordelen: Bescherming, prestatie, Usability.

Real-World BESCHERMING TEST -Dit is de meest relevante criterium omdat het laat zien hoeveel virussen geblokkeerd worden in “real-world”. Een goede antivirus moet een bescherming van 99% of meer hebben, wat betekent dat ze je 99% moeten beschermen tegen malware-aanvallen. Je kunt ofwel een interactieve maandelijkse grafiek zien of gewoon de gedetailleerde maandelijkse rapporten controleren.

PRESTATIE TEST – Deze test meet de impact dat een antivirus heeft op de systeem prestaties. Het houdt rekening met standaard pc-activiteiten, zoals: kopiëren van bestanden, archivering / extractie, codering, inbouwen / verwijderen van apps, app lancering tijden, download snelheden. Deze tests werden gedaan met PC Mark 8 Professional Testing Suite, een toonaangevende benchmarking software.

HEURISTISCHE / GEDRAG testen – Heuristische analyse is een afweersysteem tegen nieuwe en onbekende malware. Kortom, een antivirus merkt een verdacht nieuwe software, en vervolgens wordt deze geanalyseerd om te weten wat het doet. Tijdens de analyse, opent de antivirus het programma in een geïsoleerde virtuele machine en volgt alles wat de verdachte programma doet.

Bron; Virusscannerervaring.nl