website

Heb jij nog een leuke webdesign stageplek nodig in Den Haag?

Wat maakt webdesign zo leuk?

Webdesigner is een erg leuk beroep. Iedereen z’n mening verschilt natuurlijk, maar het beroep heeft in onze ogen heel wat fijne punten. Zo is het werk meestal redelijk flexibel, heb je vrij veel variatie en is het fysiek geen zwaar werk. Als jij aan het werk wilt als webdesigner dan zal je tijdens je opleiding een webdesign stage Den Haag nodig hebben. Er zijn veel verschillende bedrijven waarbij je hiervoor terecht kunt. Nog een voordeel van webdesign is namelijk dat er ontzettend veel werk in is te vinden. Het is natuurlijk wel fijn om een bedrijf te hebben dat jou ook kan echt kan helpen bij je ontwikkeling. Jij wil natuurlijk een goede webdesigner worden en een leerzame stage kan hier enorm bij helpen. Het is daarom zeker niet verkeerd om goed over je stage na te denken.

Whisky Friday

Een erg leuk bedrijf om je webdesign stage Den Haag bij te volgen is Whisky Friday. Dit is een modern bedrijf dat ooit opgericht is door een aantal studenten. Als je hier stage loopt zal jij je waarschijnlijk al snel op je gemak voelen. Bij Whisky Friday focussen ze zich op online marketing en het maken van grafische ontwerpen. De diensten van Whisky Friday variëren in de praktijk best veel. Zo kunnen ze bij het bedrijf een complete huisstijl creëren voor een ander bedrijf, maar ook een serieuze marketingcampagne is zeker niet te veel gevraagd. Bij Whisky Friday houden ze zich het meeste bezig met het maken van WordPress websites. Ook wordt er veel aandacht besteed aan SEO zodat deze websites een hoge Google ranking krijgen.

Wat moet jij kunnen?

Om stage te mogen lopen bij dit bedrijf moet je aan een aantal eigenschappen voldoen. Zo moet je bijvoorbeeld graag willen leren. Het is ook belangrijk dat je wel een beetje verstand van WordPress of programmeren hebt. Ook zal je een beetje ervaring moeten hebben met Photoshop, InDesign en Illustrator. Verder is het vooral belangrijk dat je voldoende motivatie hebt en goed aansluit op de rest van het team. De kans is groot dat jij al deze vaardigheden op school al hebt opgedaan. Tijdens je stage bij Whisky Friday zal je zelf ook nog een hoop kunnen leren. Deze kennis zal nog goed van pas komen tijdens de rest van je carrière als webdesigner.

Wat kan je allemaal leren bij dit bedrijf?

Het belangrijkste bij een goede stage is natuurlijk dat je er ook echt kennis opdoet. Bij Whisky Friday zal je zeker weten heel wat kunnen leren. Zo zal je er bijvoorbeeld leren hoe je websites kunt maken met WordPress. Ook Front-end development is een vaardigheid die je hier flink kunt verbeteren. Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van de diensten van Whisky Friday en kan nog ontzettend van pas komen tijdens de rest van je carrière. Bovendien leer je ook om te werken met de software van het bedrijf Adobe, zoals bijvoorbeeld Photoshop.

Leave a Reply