3176697491_3d996df887_z

Verkopen van je sloopauto

Een sloopauto is alleen goed voor het slopen, maar het verkopen van een sloopauto gaat niet altijd soepel en snel! Hier geven wij 3 tips mee die efficiënt zijn bij het verkopen van een sloopauto.

Tip1: Laat alle onderdelen zitten in je sloopauto

Neem nooit de kans om de onderdelen los te gooien en ze dan los te verkopen, je zult minder geld verdienen en veel meer moeite moeten maken om ze los te krijgen en om klanten te vinden. Laat alle onderdelen in je wagen, want op zo een manier kun je meer geld krijgen en is de kans groot dat je auto eerder weg gaat.

Tip2: Verkoop je sloopauto aan een autosloperij

Een loopauto kun je het best verkopen aan een autosloperij. Je hoeft dan niet naar mensen te zoeken. Autosloperijen kunnen je sloopauto het best gebruiken en je het meest aanbieden, omdat zij weten dat zij klanten vaker over de vloer krijgen die naar onderdelen etc zoeken van auto’s.

Tip3: Onderhandel op de juiste manier bij het verkopen van je sloopauto

Wanneer je je sloopauto verkoopt moet je niet bang zijn om te onderhandelen. Je gaat eerst onderzoek doen wat je auto waard is en kijken hoe het staat met de vraag naar de onderdelen, daarna ga je een bedrag vaststellen voor je auto, durf dan ook om dit bedrag door te geven. Wacht niet op een bedrag van de koper.

Dit waren de 3 beste tips die je kunt krijgen bij het verkopen van je sloopauto. Als je deze gebruik dan kun je de beste prijs voor je sloopwagen krijgen en binnen enkele minuten is je wrak weg!

Leave a Reply