G4S Eindhoven

G4s Eindhoven

Kies voor G4S nabij Eindhoven

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je personeelsleden goed en veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Om dit te kunnen waarborgen is het vaak slim ze bepaalde veiligheidstrainingen te laten volgen. Dit kun je onder andere doen bij G4S Eindhoven.

 

Kijk op de site welke trainingen mogelijk zijn op deze locatie

Bij deze vestiging van G4S die zich in Son en Breugel bevindt kun je terecht voor diverse trainingen. Dit zijn onder andere basis- en herhalingstrainingen voor BHV en EHBO maar ook trainingen zoals Werken met gevaarlijke stoffen en Crisis management. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijk te volgen trainingen op deze locatie. Voor alle mogelijke cursussen die er gegeven worden kijk je het beste even op de website van G4S. Het pand in Son en Breugel is voor deze cursussen volledig uitgerust zodat bepaalde situaties die zich kunnen voordoen in de beroepspraktijk gesimuleerd kunnen worden. Door de nadruk te leggen op de praktijk worden de deelnemers het beste voorbereid op mogelijke calamiteiten en weten ze wat te doen als deze zich mochten voordoen.

 

Makkelijk bereikbare locatie

De vestiging is Son en Breugel is makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor de adresgegevens en de routebeschrijving raadpleeg je het beste even de website van het bedrijf.

 

Neem contact op met het bedrijf

Als je meer informatie wilt hebben over de trainingen die op deze vestiging gegeven worden kun je ook altijd contact opnemen met het bedrijf zelf. Dit doe je het makkelijkst via de mail of telefoon. Zij kunnen je uitleggen wat er allemaal mogelijk is en bepaalde cursussen kunnen ook op maat gemaakt worden zodat ze naadloos aansluiten bij je bedrijf. Wil je liever naar een van de andere vestigingen of een in-company training? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Leave a Reply